Hoe volledig is onze vergelijking?


In deze vergelijking voor (auto-)verzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarmee wij contracten hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Van de andere verzekeraars beschikken wij niet over die informatie. Wij werken voor (auto-)verzekeringen samen met de volgende verzekeraars:

Onderstaande maatschappijen zijn opgenomen in de online vergelijking en worden ondergebracht bij Melching Assuradeuren. Zij treden op als gevolmachtige van: Kilometerverzekering ( in volmacht van Nationale Nederlanden ), Nationale Nederlanden, Aegon, Delta Lloyd, Avero Achmea, Goudse, ASR, London, Reaal, Unigarant, Bovemij, Europeesche, DAS rechtsbijstand, Arag rechtsbijstand en SRK rechtsbijstand.

Onderstaande maatschappijen komen niet voor in de online vergelijking en worden ondergebracht bij Voogd & Voogd verzekeringen als gevolmachtigde van: Aegon, Allianz, ASR, inclusief ASR-Budgio, Avero Achmea, Bovemij, Goudse, Delta Lloyd, Europeesche, Generali, London, Nationale Nederlanden, Reaal verzekeringen, HDI Gerling, DAS rechtsbijstand en Arag rechtsbijstand.

Voorts treden wij op als intermediair voor: Turien & Co assuradeuren als gevolmachtigde van: Zurich, Europeesche, Nationale Nederlanden, Hiscox, Avero Achmea, Goudse en DAS rechtsbijstand. Delta Lloyd, Mondial Assistance en Rialto verzekeringen: