Wat is execution only?


Als u zonder advies van DeKilometerverzekering, per post, telefonisch, per e-mail of via onze websites, een financieel product afsluit, dan werken wij volgens het principe van execution only en wordt er geen klantenprofiel opgesteld.

Hiermee komen wij groepen van consumenten tegemoet die geen behoefte hebben aan een uitgebreid adviestraject en graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun verzekeringen en financiële producten.

In geval van Execution only bent u dus zelf verantwoordelijk voor de keuze van verzekering en financieel product, alsmede voor de afstemming op uw persoonlijke situatie.

Wij vinden het heel belangrijk dat u alles goed begrijpt. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren met deze informatiebuttons. U kunt de informatiebuttons aan de rechterzijde van deze pagina gewoon openen tijdens de berekening of afsluiten van uw verzekering.

Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Ons telefoonnummer is 0725092263. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

Met vriendelijke groet, het team van de Kilometerverzekering.