Malusregistratie


Heeft u bij de autoverzekering, bestelautoverzekering of andere verzekering een malusregistratie met negatieve schadevrije jaren opgelopen? Dan is het vaak lastig om ergens anders een nieuwe verzekering af te sluiten. Vaak zal u het advies krijgen om bij Rialto verzekeringen een verzekering af te sluitem. Maar dat hoeft helemaal niet. Vaak kunnen normale verzekeraars u gewoon accepteren.

Negatieve schadevrije jaren
Bij elke schuldschade of casco-claim verliest u namelijk 4 schade vrije jaren. Het kan op een gegeven moment voorkomen dat u minder dan 0 schade vrije jaren over hebt. Deze registratie zal in een landelijke database worden geregistreerd. Elke verzekeraar in Nederland controleerd in dit systeem uw gegevens alvorens een klant te accepteren. Bij een malusregistratie, dat wil zeggen -1,-2, -3, -4,-5 etc. schadevrije jaren, zal acceptatie voor een nieuwe autoverzekering lastig geworden. Vaak zal de nieuwe verzekeraar u alsnog afwijzen indien u een malus registratie hebt. Maar wij kunnen dat prima verzekeren bij normale verzekeraars. Wij vergelijken zelfs de premies van meerdere maatschappijen met elkaar. Wij bieden u dus toch een oplossing aan om met een malusregistratie een goede en betaalbare autoverzekering af te sluiten.

Heeft u interesse in een verzekering met negatieve svhadevrije jaren? Neem dan contact met ons op of vul ons Vereende contactformulier in. Wij zoeken dan voor u naar de beste oplossing,

Telefonisch bereikbaarheid

Telefoonnummer: 085 2100 104


Openingstijden
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag
 

« terug