Kantoorelectronica


Voor de computers in uw bedrijf heeft u misschien een verzekering afgesloten. Maar daarmee is de schade aan andere elektronica nog niet afgedekt.

De dure printer in een grafisch bedrijf, de medische apparatuur in een tandartspraktijk of de meet- en regelapparatuur van een installateur. Zomaar wat voorbeelden van bedrijven die afhankelijk zijn van specifieke elektronica. Hoe is de situatie in uw onderneming? Heeft u naast de computers nog andere elektronica? Uw kassasysteem, bijvoorbeeld, uw telefooncentrale? Wat betekent het voor uw bedrijf als deze bij schade niet snel vervangen kunnen worden?

Met een goede verzekering zorgt u snel voor vervangende apparatuur. De dekking kan ook gelden voor mobiele apparatuur zoals laptops en beamers. Ook krijgt u de kosten vergoed voor het herstel van verloren of verminkte programmatuur en data. Meer weten over de elektronicaverzekering? 

Wilt u weten wat een kantoorelectronicaverzekering voor uw bedrijf kost? Maak dan een onafhankelijk vergelijking:Wilt u een adviseur spreken over deze electronicaverzekering neem dan contact met ons op.

Telefonische bereikbaarheid

Telefoonnummer: 072 509 22 63 


Openingstijden
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag

« terug