Gebouwenverzekering


Maak een onafhankelijke vergelijking tussen bedrijfsgebouwen verzekeraars en sluit direct uw bedrijfsgebouwverzekering af.

De gebouwenverzekering voorziet onder andere in een schadevergoeding na brand, ontploffing, aanrijding, rook- en roetschade, blikseminslag, luchtvaartuigen, storm, stoom, waterschade, neerslag, inbraak of een poging daartoe, alsmede kwaadwillige beschadiging na inbraak.Leegstaand bedrijfsgebouw
Staat uw bedrijfspand leeg? Veelal zegt de huidige verzekeraar deze dekking op of wenst deze helemaal niet te verzekeren. Deze bedrijfspanden zijn bij ons goed te verzekeren tegen de risico's brand en storm. Ook particuliere woonhuizen die leeg staan kunnen wij voor u onderbrengen. Soms kunnen we zelfs een uitgebreide dekking aanbieden. In geval van leegstandsbeheer, zoals tijdelijke verhuur, anti-kraak, regelmatige controle door een beveiligingsbedrijf of beheer door een makelaar in onroerende zaken, kunnen op de verzekering - voor zowel particuliere als zakelijke panden - aangepaste condities van toepassing zijn.

Voor leegstaande bedrijfspanden ( bedrijfsgebouwen ) zal altijd eerst een inspectie plaats moeten vinden. De kosten hiervan komen voor rekening van de aanvrager. Brengen wij de verzekering onder op uitgebreide condities dan is dit niet van toepassing en neemt de verzekeraar de kosten op zich. Interesse?

Neem contact op met één van onze zakelijke adviseurs.

Telefonische bereikbaarheid

Telefoonnummer: 072 509 22 63 


Openingstijden
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag

« terug